arroces caldosos y olletas, Arroces y paellas  /  marzo 22, 2014

    Olla de carabassa i mel/Olleta de calabaza y miel

    by farlandis

    IMG_0968

    Aquesta olla sols la faig quant m’eixen les carabasses al forn dessaborides.  En fa molta pena tirar-les i aquesta es una de millors opcións per aprofitar-les (també hi ha l’opció de fer una tarta de carabassa o bunyols).  Si no disposes de carabasses al forn les pots fer amb carabasses crues, encara que el resultat final es de inferior nivell.

    Ingredients

    2 cebes

    1 nap

    2 carabasses al forn menudes o una mitjana.

    200 gr de fesols de villena (xicotets)

    1 grapat o dos d’arròs (segonas vullges mes o menys espés)

    Unes fulletes d’herbasana

    Elaboració

    1) Es frigen les cebes a trossets i s’afig posteriorment el nap a quadradets i les carabasses (sense pell obviament).

    IMG_0957IMG_0960

    2) tirem 1,5 litros d’aigua i els fesols arremullats 12 hores.

    IMG_0961

    3) cuina fins que s’ablanixquen el fesols.  Trenca el vull 3 o 4 voltes per afavorir que es facen els fesols

    IMG_0963

    4) Quant estiga tot ben cuinat (1 hora) próba-lo de sal i sucre (té que notar-se dolç al gust, en cas contrari s’afegirà 1 cullerada de mel de taronja o de la que t’agrade.

    5) per a 4 persones necesites 8 medides de caldo i 2 grapadets d’arròs.

    6) cuines 15 minuts, remenant per a que no s’apegue al fons de la cassola.

    7) tanques el foc, i deixes 2 o 3 minuts. Finalment decores amb l’herbasana.

    Navegación de entradas

    Arròs melós de carxofes i faves/Arroz meloso de alcachofas y habas
    Arròs amb fideus/arroz egipcio con fideos finos

    0 comments

    • marina
      marzo 24, 2014

      mmm! Que bona!

      Reply

    Share your thoughts Cancelar la respuesta

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

    Archives

    • noviembre 2022
    • febrero 2018
    • enero 2018
    • diciembre 2017
    • julio 2017
    • junio 2017
    • abril 2017
    • marzo 2017
    • noviembre 2016
    • octubre 2016
    • febrero 2016
    • noviembre 2015
    • octubre 2015
    • septiembre 2015
    • mayo 2015
    • enero 2015
    • diciembre 2014
    • noviembre 2014
    • octubre 2014
    • septiembre 2014
    • agosto 2014
    • julio 2014
    • junio 2014
    • mayo 2014
    • marzo 2014
    • febrero 2014
    • enero 2014
    • diciembre 2013
    • noviembre 2013
    • octubre 2013
    • septiembre 2013
    • julio 2013
    • junio 2013
    • mayo 2013
    • abril 2013
    • marzo 2013
    • febrero 2013
    • enero 2013
    • diciembre 2012
    • noviembre 2012
    • octubre 2012
    • septiembre 2012
    • junio 2012

    Categories

    • arroces melosos
    • Arroces secos
    • Arroces y paellas
    • cocas
    • Cocas dulces
    • Cocas saladas
    • guisos de carne y pescado
    • Pastas
    • Platos vegetarianos
    • postres
    • Tapas
    • Uncategorized

    Recent Posts

    • RED VELVET
    • Pollastre a la cassola/Pollo a la cazuela
    • Caponata con burrata
    • Caldo per arròs al forn/caldo para arroz al horno
    • Amanida Grega/Ensalada Griega

    Recent Comments

    1. farlandis en Arròs del senyoret/Arroz del señorito
    2. Jose Manuel Estarellas Lopez en Arròs del senyoret/Arroz del señorito
    3. ARRÒS AMB CONILL I CARAGOLS (PINÓS)/ ARROZ CON CONEJO Y CARACOLES (PINOSO) – El paellista the place of valencian paella en Diferències entre l’Arròs Alacantí vs la Paella Valenciana
    4. Juanjo en Coques en tomaca i farina de la iaia Sari (Alcoi)/Cocas en tomate y harina de la abuela Sari (Alcoy)
    5. luisa en Faves amb herba sana/habas con hierbabuena

    Recent Comments

    • farlandis en Arròs del senyoret/Arroz del señorito
    • Jose Manuel Estarellas Lopez en Arròs del senyoret/Arroz del señorito
    • ARRÒS AMB CONILL I CARAGOLS (PINÓS)/ ARROZ CON CONEJO Y CARACOLES (PINOSO) – El paellista the place of valencian paella en Diferències entre l’Arròs Alacantí vs la Paella Valenciana
    • Juanjo en Coques en tomaca i farina de la iaia Sari (Alcoi)/Cocas en tomate y harina de la abuela Sari (Alcoy)
    • luisa en Faves amb herba sana/habas con hierbabuena

    Categories

    • arroces melosos
    • Arroces secos
    • Arroces y paellas
    • cocas
    • Cocas dulces
    • Cocas saladas
    • guisos de carne y pescado
    • Pastas
    • Platos vegetarianos
    • postres
    • Tapas
    • Uncategorized

    Recent Posts

    • RED VELVET
    • Pollastre a la cassola/Pollo a la cazuela
    • Caponata con burrata
    • Caldo per arròs al forn/caldo para arroz al horno
    • Amanida Grega/Ensalada Griega

    Archives

    • noviembre 2022
    • febrero 2018
    • enero 2018
    • diciembre 2017
    • julio 2017
    • junio 2017
    • abril 2017
    • marzo 2017
    • noviembre 2016
    • octubre 2016
    • febrero 2016
    • noviembre 2015
    • octubre 2015
    • septiembre 2015
    • mayo 2015
    • enero 2015
    • diciembre 2014
    • noviembre 2014
    • octubre 2014
    • septiembre 2014
    • agosto 2014
    • julio 2014
    • junio 2014
    • mayo 2014
    • marzo 2014
    • febrero 2014
    • enero 2014
    • diciembre 2013
    • noviembre 2013
    • octubre 2013
    • septiembre 2013
    • julio 2013
    • junio 2013
    • mayo 2013
    • abril 2013
    • marzo 2013
    • febrero 2013
    • enero 2013
    • diciembre 2012
    • noviembre 2012
    • octubre 2012
    • septiembre 2012
    • junio 2012
    • Elara by LyraThemes
    • Made by LyraThemes.com