Si no ho coneixes has de provar aquest arròs que es fàcil de fer i quant agafes el punt, excel.lent de sabor. També a voltes hi pose carxofa, pero si tinc faves grans no m’ho pense més.
Ingredients
Per al caldo
750 kg de morralla
1 fulla de llorer
1 ceba
1 tomaca
2 dents d’all
1 grapat de fulles de julivert
sal
Per a la paella
400 gr d’arròs
2 dents d’all i 2 nyores picades
300 gr de faves previament bullides
200 g de tomaques
oli verge d’oliva, safrà i sal
El.laboració
1.- Frig tots els ingredients del caldo peix per a incrementar el sabor . Afegeix 1,5 l de aigua i fes el caldo durant 40 minuts.
2.- Ver preparant un morter de tomaca, all, julivert, pebre roig i safrà
3.- En una paella frig en bona cosa d’oli primer la pebrera roja després les faves bullides i finalment l’arròs; frig-lo fins que canvie de color.
4.-Ara fica-li el brou i porta’l a ebullició, quan queden 15 minuts col·loques les tires de pebrera
5.- 20 minuts i ja el podem gaudir!!!
Que ben presentat! I ha de ser boníssim!