Benvingut a elpaellista.es

Fa més de 10 anys vam crear la pàgina menjarixarrar per deixar als nostres fills i amics les receptes d’arrossos i altres plats valencians. Aquesta era una pàgina gratuïta de wordpress que finalment se’ns ha quedat xicoteta i no admet mes fotografies.

Fa també mes de 30 anys que vivim a Madrid i la veritat era prou difícil que ningú aci se’n recordés de l’nom de la pàgina !! Hem decidit posar-li un nom mes fàcil pèr als nostres amics i família d’aci i d’allà: el paellista. Esperem que vos agrade i la trobeu d’Utilitat. Gràcies a tots !!!

Hace más de 10 años creamos la página menjarixarrar para dejar a nuestros hijos y amigos los recetas de Arroces y otros platos valencianos. Esta era una página gratuita de wordpress que finalmente se nos ha quedado pequeña y no admite más fotografías.

Hace también mas de 30 años que vivimos en Madrid y la verdad era bastante difícil que nadie aquí se acordara del nombre de la página !! Hemos decidido ponerle un nombre más fácil para nuestros amigos y familia de aquí y de allí: el paellista. Esperamos que os guste y la encontréis de Utilidad. Gracias a todos !!!